streda 18. novembra 2020

ŠTÍT PROTI SATANOVI


Ó, Mária, Ty, ktorá naprávaš všetky veci svojimi zásluhami, stala si Matkou a Paňou všetkého. Pre jedinečnú spoluprácu na našom vykúpení si pravou kráľovnou sveta. Ty, ktorá si dôverne spätá s dielom ľudskej spásy a s plodmi zmiernej obety Ježiša Krista božským životom, prijmi vo svojom Nepoškvrnenom Srdci prosby detí vystavených búrke a prednes ich mocnému srdcu svojho Syna. 

Ty poznáš zámery bezbožníkov, ktorí prenikli do Božej svätyne, aby ju pretvorili, ak je to možné, na diablov chrám. Upozornila si nás na nástrahy, do ktorých by sme upadli, keby sme neposlúchali tvoje napomenutia. Dnes prichádzame a padáme k tvojim nohám a prosíme o odpustenie našej veľkej lenivosti a vlažnosti. Máme však dôveru v trpezlivosť a dobrotivosť tvojho materinského srdca, pre ktorú nie je nikdy príliš neskoro. 

Zabráň teraz aj v budúcnosti každej svätokrádeži medzi tými, ktorí by mali sprítomňovať tvojho Syna, a zabráň im, aby nemohli v širokých oblastiach sveta zvádzať veriaci, oddeľovať od jeho mystického tela toľko údov, vykúpených jeho krvou, skrze falošné náuky, ktoré prekrúcajú jeho slová pravdy. 

Zažeň svojim kráľovským žezlom všetkých démonov temnoty, ktorí znesväcujú posvätné obdobia ustanovené Svätou Cirkvou. Démonov vyvolávajú tí, ktorí odmietajú božské svetlo, hoci by mali brániť a poučovať, a namiesto toho sa skrývajú a prenechávajú svoje ovce divokým vlkom. 

Zažeň svojim plášťom satanovu pýchu zo sŕdc svojich ctiteľov, ktorí si počínajú ako heretici, zradcovia a zaslepení pôžitkári. 

Pošli svojich svätých anjelov na našu ochranu, prebuď statočných hlásateľov evanjelia, oživ znovu srdcia svojich zbožných detí. 

Priveď ich, aby opäť zasvätili svet Nepoškvrnenému Srdcu ako národ, ktorý si si vyvolila pre svoj veľký triumf, ó Preblahoslavená Panna Mária!

 AMEN

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

FRANTIŠEK AKO HO NEPOZNÁME (alebo pred nástupom na Petrov stolec)

  José Arturo Quarracino, narodený v roku 1953 v Buenos Aires, je príbuzným kardinála Antonia Quarracina (+1998), ktorý v roku 1992 vymenova...