streda 6. októbra 2021

VŠEMOHÚCI COVID 19, ZMILUJ SA NAD NAMI! SVÄTÁ CIRKEV, ORODUJ ZA NÁS!


Očkovanie premenilo Božích služobníkov na guruov posvätnej pandémie, biskupom zadalo úlohu experimentálnych predavačov falošných a bláznivých predpisov, ktoré ničia stáročné tradície Cirkvi. Celé telo Cirkvi sa stáva obeťou masového experimentovania. To predstavuje bezprecedentnú zradu božského poslania Kristovej Cirkvi, moci pastierov a mandátu kňazov v procese, ktorý nahrádza zjavené náboženstvo pseudovedeckým kultom, hraničiacim s modloslužbou. Omnoho závažnejšie je, že na tejto deštrukcii spolupracujú tí, ktorí sú nositeľmi jej posvätných úradov. Tí zaviedli niekoľko trendov, ktoré nemôžno nazvať inak, ako stratu zdravého rozumu. V zhluku a chaose všetkých možných teraz ako luny svietia najmä dva:

Prvým trendom je rozdelenie veriacich katolíkov na očkovaných a neočkovaných, čoho dôsledkom je organizovanie omší pre očkovaných a omší pre neočkovaných. Je neuveriteľné, že všetko došlo až sem. A naši slovenskí biskupi sa tomu jednoducho podvolili, ostatne niet sa čo čudovať. Iné nerobili počas scelej pandémie. Namieto tohto, aby stáli pri svojom ľude, zavreli sa do palácov a tvárili sa ako "neprítomní", pretože sa báli. Nič iné nemôže byť vysvetlením. Kdeže sú časi svätého Ambróza, sv. Gregora VII., sv. Karola Boromejského či bl. Stefana Wyszinského - časy pastierov, ktorí stáli pri svojom ľude a bránili jeho duchovné práva i jeho slobodu? Pominuli a niet ich a ľud zostal opustený. No a tu nastupuje ďalší trend.

Druhým trendom, ktorý sa zatiaľ objavuje len v USA (alebo vieme zatiaľ len o prípradoch tam), je útok na kňazov, ktorí nie sú zaočkovaní. O čo ide? Kňaz, ktorý nie je zaočkovaný je biskupom odstavený zo svojej farnosti a je mu zakázané sktýkať sa s ľuďmi a vysluhovať im sviatosti. Na jednej strane sa stane to, že kňaz stratí prostriedky svojej obživy a na strane druhej, ľud stratí svojho pastiera. "Veď pošlú iného", povie niekto. Koho? Je ich naozaj dostatok? Netvárme sa bohorovne, pretože nie je. Nemôže byť nič diabolskejšie: rozvrat Cirkvi, ktorý konjú sami pastieru. Diabol chce zničiť Cirkev a koná to veľmi efektívne - zvnútra. Samozrejme, že ju zničiť nemôže, pretože Cirkev má prísľub svojho Zakladateľa: "Non praevalebunt" (Brány pekelné ju nepremôžu). Nikto jej však nesľúbil nedotknuteľnosť. 

V tomto všetkom nositelia posvätného kňazstva jednoducho zneužívajú svoju úlohu a konajú to, čo im neprináleží. Pretože ich úlohou nie je povzbudzovať ľud k tomu, aby sa dával očkovať. A to na čele s pápežom. Ak pápež hlása toto, koná v protiklade so svojim úradom! Pretože jeho povinnosťou je "upevňovať bratov vo viere" a nie hlásať potrebu očkovania. Aj keby si myslel,že to je správne, jedná sa o vec, ktorá je mimo jeho kompetencií. Niekto si povie: "Veď pápež vie a ja si ho vážim, lebo je zástupca Ježiša Krista." Úvaha síce zbožná, no neplatná a protirečiaca samotnej povahe pápežského úradu. Ostatne, môžete si prečítať čo sa deje v samotnom Vatikáne, kde dostali všetci zamestanaci interný príkaz, aby sa dali zaočkovať, inak nebudú mocť ísť do práce a tým pádom stratia zamestanie. Nedávno sme si mohli prečítať, že dokonca neočkovaní členovia švajčiarskej gardy museli opustiť rady tohto starobylého vojenského útvaru pápeža. Dikatúra ktorá ničí pápežský úrad.

Čo robiť? Zachovať su svoju katolícku integritu, zdravý rozum a kritický úsudok. A všetko zveriť pod ochranu Panny Márie, premožiteľky bludov. A ak nás k tomu Pán povoláva, vyraziť na obranu tohto, čo v Cirkvi vždy, všade a všetci robili (sv. Vincent Lerrinský) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

FRANTIŠEK AKO HO NEPOZNÁME (alebo pred nástupom na Petrov stolec)

  José Arturo Quarracino, narodený v roku 1953 v Buenos Aires, je príbuzným kardinála Antonia Quarracina (+1998), ktorý v roku 1992 vymenova...